Χωρίς περιθώρια για ξεκούραση, ο ΠΑΟΚ μπήκε από τη Δευτέρα (29/09) σε ρυθμούς Europa League, ξεκινώντας την προετοιμασία του για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Θέλτα, την Πέμπτη στην Ισπανία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase της διοργάνωσης.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ως βασικοί στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Asteras AKTOR ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στο γήπεδο, με έμφαση στην κατοχή της μπάλας και την αμυντική τακτική.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί ο τραυματισμός του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα θεραπείας και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

Το πρόγραμμα δεν αφήνει περιθώρια στην ομάδα. Το επόμενο παιχνίδι έρχεται την Πέμπτη κι είναι σπουδαίο κόντρα στη Θέλτα στην Ισπανία. Το αγωνιστικό τμήμα ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League 2025-26.

Οι βασικοί της αναμέτρησης στην Τρίπολη έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα, οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με τους προπονητές στην κατοχή της μπάλας και στην αμυντική τακτική.

Μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού, αυτό του Δημήτρη Πέλκα , που συνέχισε με θεραπεία.

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (30.09) θα προπονηθεί στις 10:00 και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Βίγκο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.