Στην επιθετική τακτική έριξε το βάρος ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (16/2), ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Αντρέ Βιεϊρίνια ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη μέρα σερί οπότε δηλώνει «παρών» για το ματς με την «Ένωση».


Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Το επιθετικό πλάνο της ομάδας βρέθηκε στο προσκήνιο της προπόνησης την Πέμπτη (16.02) στη Νέα Μεσημβρία.

Η προετοιμασία του ντέρμπι της Τούμπας συνεχίζεται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους παίκτες του. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (16.02) ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση, ακολούθησαν μερικά παιχνίδια κατοχής, ενώ στη συνέχεια είχαμε ασκήσεις για την ανάπτυξη και τα τελειώματα σε δύο γκρουπ που δούλεψαν εναλλάξ, αλλά και τελικό παιχνίδι στο φινάλε.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια βγήκε στο γήπεδο για τρέξιμο μαζί με τον Λευτέρη Λύρατζη, οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νίκολας Κουαλιάτα ακολούθησαν ατομικό, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς έκανε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Την Παρασκευή (17.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τελεσίγραφο της ΑΕΚ σε Κόστιτς λένε οι Σέρβοι: «Περιμένει απάντηση τις επόμενες 24 ώρες»

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Νις η μεταγραφή του Λουσέ - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»