Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προπόνηση της Τετάρτης στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, ενόψει και του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με το οποίο ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια της Super League.

Η προπόνηση ήταν υψηλής έντασης, με τον Πάμπλο Γκαρσία να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο κομμάτι της τακτικής με στόχευση την επιθετική ανάπτυξη.

Στα ευχάριστα νέα είναι πως όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, μαζί και ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει στομαχικές διαταραχές το προηγούμενο διάστημα, χάνοντας παράλληλα και το ματς με τον Άρη.

Όσον αφορά τέλος τον τραυματία Ενέα Μιχάι, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11:00 το πρωί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.