Επιστρέφει η κανονικότητα στον αθλητισμό της Ολλανδίας. Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να επιστρέφει στα γήπεδα, με την Αϊντχόφεν να ετοιμάζεται για... μαζική επιστροφή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «telegraaf» στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ στο «Philips Stadium» στις 14 Ιουλίου θα βρεθούν στις κερκίδες 35 χιλιάδες οπαδοί. Θα πρέπει να είναι είτε εμβολιασμένοι, είτε να έχουν κάνει τεστ κορωνοϊού με αρνητικό αποτέλεσμα.

Αυτό θα είναι ένα μεγάλο τεστ για τους Ολλανδούς, ώστε να δουν αν μπορεί η μαζική επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα να γίνει με ασφάλεια και ενόψει των προκριματικών του Champions League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρωταθλήτρια η Αϊντχόφεν για τρίτη σερί χρονιά - Πλησιάζει… απειλητικά τον Άγιαξ!

Μασκοφόροι οπαδοί της Τσβόλε δεν επέτρεψαν την έναρξη του αγώνα με την Γκόου Αχεντ Ινγκλς

Επική νίκη για Αϊντχόφεν, πήρε το ντέρμπι τετράδας με Αγιαξ η Τβέντε

Αποσύρεται από τη δράση κι αναλαμβάνει προπονητής στη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Ντε Γκούζμαν

Απίστευτα πράγματα στην Ολλανδία: Η Τέλσταρ που παλεύει για παραμονή νίκησε δεύτερη φορά την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν!

Πήρε βαθμό-χρυσάφι στο ντέρμπι και κράτησε το προβάδισμα για τη 2η θέση η Φέγενορντ

Οπαδοί του Άγιαξ έκοψαν την κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο για να αποθεώσουν την αποστολή του «Αίαντα»!

Σκόραρε ξανά ο Λημνιός, αλλά δεν ήταν αρκετό για τη Φορτούνα Σιτάρντ

Χαμός στην τελευταία προπόνηση της Φέγενορντ πριν το De Klassieker κόντρα στον Άγιαξ

Υπέστη ρήξη χιαστών ο Σορετίρε - Τα περαστικά του ΠΑΟΚ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.