Στις προπονήσεις επέστρεψαν από την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, έπειτα από δεκαήμερη άδεια που είχε δώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μοναδικοί απόντες από το χθεσινό πρόγραμμα ήταν οι διεθνείς (Κούρτιτς, Ίνγκασον, Ντάντας, Κωνσταντέλιας, Παναγιώτου, Κουλιεράκης και Μπαλωμένος), οι οποίοι βέβαια θα είναι κανονικά στην αποστολή για την Κύπρο.

Εκτός είναι ο… μουντιαλικός Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος συμμετέχει με την εθνική Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και θα πάρει μία άδεια πριν επιστρέψει και εκείνος στην «ασπρόμαυρη» καθημερινότητα.

Από εκεί και πέρα, οι Κάλεντ Νάρεϊ, Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης δούλεψαν ατομικά, με τον πρώτο να ανεβάζει ρυθμούς και να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα, από τη μεριά του, χθες το πρωί ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης και το απόγευμα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.