Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σήμερα, υπήρξε ένα ευχάριστο στην προπόνηση αφού έβγαλε όλο το πρόγραμμα μετά το πρώτο ματς με την Ριέκα, κόντρα στην οποία είχε τραυματιστεί, ο Ροντρίγκο Σοάρες.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον δούλεψε μόνος του στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Τέλος, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς παραμένει σε καραντίνα βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Σερβίας.

Οι υπόλοιποι παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις τακτικής με έμφαση στο build up, ενώ στο τελευταίο κομμάτι εξασκήθηκαν στα τελειώματα.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: «Δεν έχουμε πρόταση για Ματσάρι, τον εμπιστευόμαστε και προχωράμε»

Απέσπασε φιλική ισοπαλία από την Τρουά και ικανοποίησε πριν την ματς με την Καλαμάτα ο Παναιτωλικός

Τσορμπατζόγλου: «Τα έχει βρει σε όλα με τον Εντιαγέ ο ΠΑΟΚ – Σε πρώτο πλάνο για τη θέση του δεξιού μπακ ο Σάντσεθ»

Παγκάκης: «Έχει 1-2 παίκτες ψηλά στη λίστα για οκτάρι ο Παναθηναϊκός»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση αριστερού μπακ»

Τσανάκας: «Ιστορική η απόφαση για παραμονή Μεντιλίμπαρ, δείχνει έναν πανίσχυρο και ενωμένο Ολυμπιακό»

Άρης: Ανακοίνωσε τον Πετρίς έως το 2030!

«Γιουβέντους, Βιγιαρεάλ, Μαρσέιγ και ομάδες της Premier για Έσε»

Επίσημη η παραμονή Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό: «Άμεση ενίσχυση ανεξαρτήτως μπάτζετ για να κατακτήσουμε τα πάντα»!

Νικολακόπουλος: «Λευκός καπνός από τη συνάντηση με Μαρινάκη, μένει ο Μεντιλίμπαρ»!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.