Δεδομένη, εδώ και αρκετό καιρό, είναι η επιθυμία του ΠΑΟΚ να κρατήσει στο δυναμικό του τον Σουαλιό Μεϊτέ, με μόνιμη μεταγραφή από την Μπενφίκα.

Ο Γάλλος χαφ αγωνίζεται ως δανεικός από τους «αετούς» και οι Θεσσαλονικείς έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις για την παραμονή του στην Τούμπα.

Ο 29χρονος άσος έχει έρθει στον «Δικέφαλο του Βορρά» με οψιόν που φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ (συν 30% ποσοστό μεταπώλησης) και όλα δείχνουν πως θα γίνει μία πιο ουσιαστική κουβέντα με τους Πορτογάλους το προσεχές διάστημα.

Μάλιστα, εκτιμάται πως η συμφωνία αυτή μπορεί να γίνει και με λιγότερα χρήματα, με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να δηλώνει αισιόδοξος για το «ασπρόμαυρο» μέλλον του πελάτη του.

Μάλιστα, πρόσφατα έγινε γνωστό από τη Record πως η συμφωνία αυτή θα μπορούσε να γίνει έναντι 2,5 εκατ. ευρώ και μένει να φανεί το αποτέλεσμα των συζητήσεων ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολογιάννης: «Συγκεντρωμένος και παθιασμένος ο Παναθηναϊκός κόντρα στον εχθρικό Κατσικογιάννη»

Αθανασίου: «Επαγγελματική νίκη και ηρεμία ενόψει Πλζεν για τον Παναθηναϊκό - Όταν είναι καλά ο Τετέι δεν βλέπει κανέναν»

Μπράτσος: «Θα πρέπει να προοδεύσουμε νοητικά και να κάνουμε περισσότερα πράγματα στην επίθεση»

Με Γκεοργκίεφ και Μάνταλο η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό

Βέγκα: «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την παραμονή»

Άνοιξε το σκορ στη Λάρισα με Χατσίδη και με δόση τύχης ο ΠΑΟΚ

Κόντης: «Κατώτεροι του αναμενομένου ξανά, έχουμε μείνει στο Κύπελλο - Αν παίζουμε έτσι, δεν θα κάνουμε τίποτα»

Μπενίτεθ: «Ικανοποιημένοι για τη νίκη και το πρώτο ημίχρονο - Στο δεύτερο υποφέραμε λίγο, αλλά αντέξαμε»

Το one man show του Τετέι και ο καθοριστικός Καλάμπρια: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ

Οι ενδεκάδες του Άρης-Κηφισιά

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.