Το πρόγραμμα του Σαββάτου στον ΠΑΟΚ, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Βόλο στην Τούμπα για την όγδοη αγωνιστική της Stoiximan Super League, περιλάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Ο Δημήτρης Πέλκας αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι κόντρα στη Λιλ και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Ο διεθνής μέσος θα χάσει τον αγώνα με τους Βολιώτες και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά από το ιατρικό τιμ του «δικεφάλου».

Σε θεραπεία υποβλήθηκε και ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική, με το διάστημα απουσίας του να εξαρτάται από την αντίδραση του οργανισμού του στη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται ο διεθνής μέσος από τη Γουϊνέα.

Τέλος, εκτός προπόνησης έμεινε ο Τόμας Κεντζιόρα, ακολουθώντας το ιατιορκό πρωτόκολλο μετά το χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι στη Γαλλία, καθώς και ο Δημήτρης Χατσίδης, ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες του.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην ανακοινώνει αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.