Άλλη μία νίκη θέλει να πετύχει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να μπουν με το δεξί στο 2021, με τον Πάμπλο Γκαρσία να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Λάμπρου που επέστρεψε από την Τβέντε και την ίδια ώρα δεν υπολογίζει τον Ροντρίγκο που είναι ακόμα ανέτοιμος.

Όλα δείχνουν ότι η πρώτη «ασπρόμαυρη» ενδεκάδα της χρονιάς θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Τζόλη, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρα, Νινούα, Μουργκ, Λάμπρου, Τσόλακ και Κούτσιας. Εκτός έμεινε επίσης και ο Μιχάι που συνεχίζει τη θεραπεία του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επανήλθε ο Σιώπης και δηλώνει διαθέσιμος για τα πλάνα του Μπενίτεθ

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε τον ΠΑΟΚ για τη φθορά στις κερκίδες του «Πανθεσσαλικού» στον τελικό Κυπέλλου

Παλαίμαχοι ΑΕΚ για Σταύρο Τσόχο: «Θα θυμόμαστε πάντα τη συγκλονιστική περιγραφή του στην πρόκρισή μας»

Παρελθόν από τον Βόλο ο Μπουζούκης

Τσακίρης: «Το ερωτηματικό του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός - Προβάδισμα για 11άδα ο Γιόβιτς»

Απάντηση Άρη σε Ντιόπ: «Κάθε βράδυ τον μαζεύαμε μεθυσμένο από τα μπαράκια»

Νικολακόπουλος: «Τι αποτελέσματα φέρνουν οι Ισπανοί διαιτητές στα ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ»

Ανεβάζουν ρυθμούς στον ΠΑΟΚ, σε διαδικασία επιστροφής οι Χατσίδης και Γιακουμάκης

Αθανασίου: «Πολύ ενεργός ο Μπαλντίνι στον Παναθηναϊκό, οι τέσσερις μεταγραφικές προτεραιότητες»

ΑΕΛ Novibet: Πειθαρχική δίωξη στον Νταβέλη μετά τις καταγγελίες για τη διαιτησία στο ματς με τον Πανσερραϊκό

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.