Σε αγωνιστική εβδομάδα μετά από σχεδόν ένα μήνα μπήκε ο ΠΑΟΚ που μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι της Τετάρτης (14/12) κόντρα στην Καλαμάτα.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (12.12) είχε προθέρμανση, rondo, παιχνίδια τακτικής, οικογενειακό δίτερμα με πολλές μάχες, πάθος κι ένταση και στο φινάλε προγράμματα ατομικής βελτίωσης σε άμυνα κι επίθεση για τους παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά».

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη κι έκανε πρόγραμμα επανένταξης, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς έκανε θεραπείες και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Την Τρίτη (13/12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 το πρωί στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Καλαμάτα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Αστοχίες και κακή διαχείριση από Νίκολιτς στην Τούμπα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είχε ανάγκη μια μεγάλη νίκη - Τώρα πρέπει να την αξιοποιήσει»

Αθανασίου: «Σημαντική η νίκη του Παναθηναϊκού, αλλά και ότι πηγαίνει στο ντέρμπι ξεκούραστος»

Βόλος-Ατρόμητος: Με τον αέρα της αλλαγής προπονητή οι γηπεδούχοι, ψάχνουν βήμα πρόκρισης οι Περιστεριώτες

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το ντέρμπι των «δικεφάλων», τη Euroleague και τους «αιώνιους»

Σορετίρε: «Πολύ σημαντική νίκη σε μία δύσκολη περίοδο για εμάς»

Μπάνζα: «Αυτό είναι το DNA του ΠΑΟΚ - Νιώθω πολύ καλά εδώ»

Τσορμπατζόγλου: «Χαμογέλασε η Τούμπα, πήρε αυτοπεποίθηση ο ΠΑΟΚ - Να δούμε αν θα γίνει ορόσημο αυτή η νίκη»

Λίσι: «Και με τον ΟΦΗ δείξαμε τον ίδιο χαρακτήρα, η διαφορά πως σήμερα στο 1-1 η ΑΕΚ είχε δοκάρι»

Κετσετζόγλου: «Με την εικόνα του β' μέρους η ΑΕΚ έχασε μόνη της το ντέρμπι στην Τούμπα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.