Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται για μία ακόμη σεζόν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ!

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα και όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης θα παραμείνει στον «δικέφαλο του βορρά».

Η επιθυμία των δύο πλευρών για να συνεχίσουν παρέα ήταν κοινή, με τον Μπίσεσβαρ να ανανεώνει και να αποτελεί μια ακόμη «παλιοσειρά» που παραμένει στον σύλλογο μετά τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ζίφκο Ζίφκοβιτς.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 2016, ενώ σε αυτό το διάστημα είχε δοθεί δανεικός για έξι μήνες στον Απόλλωνα Λεμεσού (2021). Με τα ασπρόμαυρα έχει γράψει 217 εμφανίσεις με 27 γκολ και 38 ασίστ, ενώ έχει σηκώσει 3 Κύπελλα Ελλάδος και ένα πρωτάθλημα.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντίνο: «Τα δώσαμε όλα, μας δίνει δύναμη ο κόσμος μας»

Κετσετζόγλου: «Σαν να μην μπήκε στο ντέρμπι η ΑΕΚ, έχασε εύκολα - Φάνηκε πόσο λάθος έκανε με το δεξί μπακ...»

Νίστρουπ: «Νικήσαμε με διαφορετικό τρόπο, έτοιμοι να δώσουμε χαρές στον κόσμο – Σπουδαία ομάδα η ΑΕΚ»

Στον αγωνιστικό χώρο ο Ηλιόπουλος: Ηρέμησε τον έξαλλο Νίκολιτς και συνεχάρη τον Νίστρουπ

Νίκολιτς: «Ο Παναθηναϊκός το ήθελε περισσότερο και αυτό είναι απαράδεκτο, ο Ρότα με το ζόρι περπατούσε και ανέπνεε»!

Συγκλονιστικός ο Αντίνο: Ασταμάτητα τρεξίματα, γκολ και… λύσσα για τη νίκη

Παράνοια στο ΟΑΚΑ με κόσμο και παίκτες του Παναθηναϊκού να τραγουδούν το «χόρτο μαγικό»!

Τσακίρης: «Παράδοση άνευ όρων της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ - Ήταν άνευρη, είχε κάκιστη νοοτροπία και δεν ήξερε τι διακυβευόταν»!

Πλήγμα με Πέλκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Έκανε το ντέρμπι… παράσταση για έναν ρόλο ο Παναθηναϊκός»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.