Την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15 πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού στα πέναλτι μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι και είχαν μεταξύ άλλων και δοκάρι στο 54’, ωστόσο δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ κι έτσι ο ημιτελικός οδηγήθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία.

Εκεί, ο Νικολαΐδης απέκρουσε τρεις εκτελέσεις και έγινε ήρωας για τον Δικέφαλο του Βορρά, που έκλεισε ραντεβού στον τελικό της 21ης Μαΐου με τον Ολυμπιακό στο ΔΑΚ Λαμίας.

ΠΑΟΚ: Νικολαίδης, Μίσχος (80+2' Χατσίδης), Δημητρακόπουλος (79' Μπουκλάς), Καλπάκης, Φιλιπιάδης, Γκέρσος, Ματέρα (Γ. Παπαδόπουλος), Τσιάλης (66' Τοπαλίδης), Σούβλατζης, Λαζαρίδης, Χαλδέζας

Παναθηναϊκός: Γείτονας, Καλμπουρτζής (78' Τσίγκας), Γκαρτζονίκας, Σέμος, Λάβδας, Κάρο, Παπαχαραλάμπους, Νταμπίζας (56' Παπακώστας), Δανιηλίδης (77' Λιούτας), Καραγκούνης (67' Γκρέμπι), Τουνουσίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!

Στην ΑΕΛ Novibet και επίσημα ο Τζιανλούκα Φέστα

Σαραγόσα: «Όταν ανέλαβα τον Πανσερραϊκό έπρεπε να σβήσω πολλές ''φωτιές'' - Έχουμε κάνει ένα μικρό θαύμα»