Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Basket League (5/11, 17:15), ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ.

Έπειτα από απουσία έξι ημερών από τη Θεσσαλονίκη, ο «δικέφαλος του βορρά» έκανε την πρώτη του προπόνηση στην Πυλαία, με μία απουσία. Εκτός ήταν ο Νίκος Αρσενόπουλος.

Ο 23χρονος φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα στην αναμέτρηση με το Λαύριο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίντεζης: «Να καθίσουν να βρουν μια λύση Ολυμπιακός και Ντόρσεϊ-Έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλο»

Ολυμπιακός: Εγκαίνια για τη νέα του μπουτίκ στον Πειραιά

Γιαμπουσέλε: «Aπό τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός - Στόχος η κορυφή»

Φουρνιέ για Μπαρτζώκα: «Πολύ διαφορετικός σε σχέση με αυτό που βλέπει ο κόσμος - Ενδιαφέρεται πολύ για τους παίκτες του»

Φουρνιέ: «Είναι αδιανόητο να υπάρξει ανακωχή ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Φουρνιέ για τους Γάλλους του Παναθηναϊκού: «Δεν θα πήγαινα τώρα για φαγητό μαζί τους - Το έχω συζητήσει με τον Φαλ»

Φουρνιέ για Ντόρσεϊ: «Έμεινα έκπληκτος - Είμαι σίγουρος ότι το μετάνιωσε»!

Παναθηναϊκός: Καθησυχαστικά τα νέα για τον Λεσόρ - Αναμένεται να παίξει την Πέμπτη

Παναθηναϊκός: «Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου δικαιώθηκε - Αντί να ντρέπεται ο Ολυμπιακός, βγάζει αστείες ανακοινώσεις»

Πετρίδης: «Την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση των Γιαμπουσέλε και Μπόνγκα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.