Ο Ντάνιελ Ζίμπερτ, κατηγορίας elite, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον πρώτο προημιτελικό του Conference League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κλαμπ Μπριζ, την Πέμπτη στο Βέλγιο (22:00).

Ο 39χρονος Γερμανός διαιτητής έχει βρεθεί άλλες τρεις φορές στο δρόμο του ΠΑΟΚ, με πιο πρόσφατη τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 21 Φεβρουαρίου, όταν οι Θεσσαλονικείς είχαν νικήσει με 2-1, αλλά αποκλείστηκαν στα πέναλτι (6-5).

Ο Ζίμπερτ είχε «σφυρίξει» το Γάνδη-ΠΑΟΚ 1-2 στις 17 Μαρτίου του 2022, όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε προκριθεί στα προημιτελικά του Conference League, αλλά και το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2 στις 23 Απριλίου του 2023 για τα playoffs.

Βοηθοί του την Πέμπτη θα είναι οι συμπατριώτες του Γιαν Ζαιντέλ και Ράφαελ Φόλτιν, με τέταρτο τον Σβεν Γιαμπλόνσκι και στο VAR τον Μάρκο Φριτς και βοηθό τον Σέρεν Στορκς.

Φέτος ο Ζίμπερτ έχει διευθύνει δύο αγώνες Champions League, το Αϊντχόφεν-Λανς 1-0 και το Ζάλτσμπουργκ-Μπενφίκα 1-3, καθώς και το Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Αταλάντα 1-1 για το Europa League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα βαριά ποινή της UEFA στην ΑΕΚ, τιμωρία με αναστολή για εκτός έδρας ματς!

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Σαμσουνσπόρ

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Φλωρεντία και η αποθέωση στον Νίκολιτς: Η παρακάμερα του μεγάλου διπλού της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Δεν περίμενα τόσο καλή την ΑΕΚ - Ρεσιτάλ προπονητικής από τον Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Η εικόνα της ΑΕΚ στη Φλωρεντία είναι συνέχεια των εμφανίσεών της στο πρωτάθλημα»

Καθησυχαστικός Ζίνι: «Θα τα πούμε σύντομα»

Τζέκο: «Πείτε μας μαλ…ες, αλλά στηρίξτε μας»

Στρακόσα: «Γινόμαστε πιο επιθετικοί, οι νίκες μας δίνουν εμπιστοσύνη - Θα είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι με Παναθηναϊκό»

Νίκολιτς: «Οι παίκτες μου είναι πολεμιστές έτοιμοι να θυσιαστούν - Είμαι περήφανος γι' αυτούς και τους φιλάθλους μας»

«Υπερηχητική ΑΕΚ, έκανε τους οπαδούς της Φιορεντίνα να δουν… φαντάσματα»: Το σχόλιο Μαραθιανού από τη Φλωρεντία

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.