Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, μετά και την επικοινωνία που είχε μαζί του ο Ιβάν Σαββίδης. Η ΠΑΕ, αλλά και κάποιοι φίλοι της ομάδας με καλλιτεχνικές ανησυχίες, αποχαιρέτησαν τον διεθνή τερματοφύλακα.

«TheGoldkeeper ή Superman δεν έχει σημασία. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έγραψε τη δική του ιστορία στον ΠΑΟΚ και θα είναι πάντα ξεχωριστό κομμάτι του συλλόγου», αναφέρει η ΠΑΕ σε ανάρτησή της στα social media.

Παράλληλα παρουσιάζει ορισμένες από τις δημιουργίες που ετοίμασαν φίλοι της ομάδας για εκείνον μέσα από το διαγωνισμό Street Art.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.