Στη δεύτερη θέση των γηραιότερων σκόρερ της ιστορίας του ΠΑΟΚ στην Α' Εθνική/ Super League είναι πλέον ο Τάισον, ο οποίος σκόραρε απέναντι στο Αστέρα Τρίπολης προχθές το βράδυ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της λίγκας.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του «δικέφαλου του Βορά» σημείωσε το τέρμα σε ηλικία 37 ετών και 48 ημερών και έτσι άφησε στην τρίτη θέση τον Γιώργο Κούδα, ο οποίος είχε πανηγυρίσει το τελευταίου του γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος στις 18 Δεκεμβρίου 1983, όταν ήταν 37 ετών και 25 ημερών.

Στην κορυφή βρίσκεται από τις 15 Μαΐου 2024 ο Αντρέ Βιεϊρίνια που είχε σκοράρει στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 4-1 σε ηλικία 38 ετών και 112 ημερών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πράσινο το ντέρμπι των νέων - Νίκη 2-0 του Παναθηναϊκού στο Ρέντη!

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς απέδειξε ότι μπορεί να μεγαλώσει το ροτέισον της ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ποιο παιχνίδι πρέπει να είναι οδηγός για τον Ολυμπιακό ενόψει ντέρμπι»

Αθανασίου: «Οι πράσινοι πάνε μόνο για τη νίκη - Ο Νίστρουπ θα κρίνει για τον Λιβάι Γκαρσία»

Κάνγκουα στον ΣΚΑΪ: «Ανυπομονούμε όλοι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Με κέρδισε το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού»

Αποστολάκης στους 94,6: «Έτοιμος για το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός - Να μην κρίνουμε βιαστικά τον Ιμανόλ»

Παγκάκης: «Θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός - Τα δύο ερωτήματα για την 11άδα»

Τσανάκας: «Να ελέγξει το ματς και να είναι αποτελεσματικός ο Ολυμπιακός»

Βαλμπουενά: «Το πραγματικό ντέρμπι είναι με τον Παναθηναϊκό - Μου έλεγαν δεν γίνεται να χάσεις»

Μητσοτάκης για το νέο Καραϊσκάκη: «Ένα βήμα για την αναβάθμισή του - Οι εργασίες προς τον Μάιο του 2027»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.