Την Πέμπτη (14/03, 19:45) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην Τούμπα την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, για τη ρεβάνς των «16» του Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος του βορρά έβγαλε ανακοίνωση και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, εφιστώντας τους επίσης και την απαραίτητη προσοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το UEFA Europa Conference League επιστρέφει στην Τούμπα και φέρνει μία μεγάλη πρόκληση για τον Δικέφαλο. Η ομάδα του μας χρειάζεται όλους δίπλα της, με τη φωνή, το πάθος μας και την ενέργειά μας.

Είναι ένας δύσκολος αγώνας στον οποίο είμαστε όλοι συμπαίκτες!

Δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser, δεν ανάβουμε πυρσούς και βεγγαλικά, δεν σηκώνουμε πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Όπως διαπιστώσαμε πρώτοι και σκληρά, ακόμη και η παραμικρή παρατυπία θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μας και η ομάδα δεν είναι η ίδια χωρίς εσάς στις εξέδρες!

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30. Τα εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά μέσω διαδικτύου, ενώ τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα του αγώνα για παραλαβή ηλεκτρονικών εισιτηρίων ή εισιτηρίων διαρκείας.

Η είσοδος στο γήπεδο για ενήλικες αλλά και παιδιά επιτρέπεται μόνο με ονομαστικό εισιτήριο. Οι ανήλικοι κάθε ηλικίας δεν έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου βάσει νόμου σε κανένα γήπεδο της χώρας και παρακαλούνται οι γονείς να προμηθεύονται εισιτήριο και για τα παιδιά τους, αλλιώς δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος. Κάθε φίλαθλος που έρχεται στο γήπεδο θα πρέπει να έχει εισιτήριο στο όνομά του κι ένα έγγραφο ταυτοποίησης, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας και θα επιβάλλουν πρόστιμα στους παραβάτες.

Όταν όλα μοιάζουν ανάποδα, μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Καϊράτ Αλμάτι

Το Conference League θυμήθηκε το «αριστούργημα» του Μαρίν κόντρα στη Σάμσουνσπορ!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.