Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο Παλατάκι για την αναμέτρηση με την Ουλμ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του BKT EuroCup. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, στις 20:00 (NovaSports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr), με τον Δικέφαλο να θέλει να αξιοποιήσει την έδρα του και να αφήσει πίσω την ήττα από τη Λιετκαμπέλις στη Λιθουανία. Πρόκειται, μάλιστα, για μόλις τη δεύτερη εντός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ομάδας με την παρουσία των φιλάθλων της, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στη Μανρέσα.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι προέρχεται από θετικά αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε του Κολοσσού στη Ρόδο χάρη στους 37 πόντους του Τζέντι Όσμαν και έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες στη Stoiximan GBL. Στο EuroCup, αντίθετα, θέλει να βγάλει αντίδραση μετά το 95-86 από τη Λιετκαμπέλις, σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν κατάφερε να φύγει με το αποτέλεσμα που επιθυμούσε. Με απολογισμό δύο νικών και μίας ήττας στις πρώτες τρεις αγωνιστικές της διοργάνωσης, ο ΠΑΟΚ επιδιώκει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να συνεχίσει με μεγαλύτερη συνέπεια την ευρωπαϊκή του πορεία.

Η Ουλμ, από την άλλη πλευρά, ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη σε μια περίοδο που αναζητά σταθερότητα. Παρά τις δύο νίκες της στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του EuroCup, η συνολική εικόνα της είναι προβληματική, καθώς έχει γνωρίσει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει υποστεί τρεις διαδοχικές ήττες, ενώ αποκλείστηκε και από το Κύπελλο Γερμανίας, με την αμυντική της λειτουργία να αποτελεί βασική πηγή προβληματισμού.

Η γερμανική ομάδα διαθέτει επιθετικές λύσεις και προσπαθεί να επιβάλει υψηλό τέμπο, αναζητώντας πόντους μέσα από γρήγορες επιθέσεις. Ο Τζέιλεν Σιμς αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές της στην περιφέρεια, ενώ ο Σίμι Σίτου προσφέρει δύναμη και σκορ κοντά στο καλάθι. Στη νίκη επί της Μπόσνα με 102-93, η Ουλμ έδειξε τις δυνατότητές της στο επιθετικό κομμάτι, ωστόσο τα αμυντικά κενά που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα μπορούν να της δημιουργήσουν προβλήματα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αγωνιστικά, οι Γερμανοί δεν έχουν να διαχειριστούν απουσίες, ενώ ο ΠΑΟΚ πιθανότατα θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους Νικ Καλάθη και Κάιλ Αλεξάντερ, που προφυλάχθηκαν κόντρα στον Κολοσσό λόγω ενοχλήσεων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρίτη νίκη για Λιετκαμπέλις, σάρωσε τη Ρόμα η Μανρέσα

Ρόμπινσον-Ερλ: «Θα συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι - Οι οπαδοί του Άρη είναι οι καλύτεροι στον κόσμο»

Σπανούλης: «Ταυτότητά μας είναι η άμυνα, καταλυτική η παρουσία του κόσμου»

Η «κίτρινη» επέλαση στη Γερμανία: Τα highlights της νίκης του Άρη επί της Ροστόκ

Καταιγιστικός Άρης, έτρεχε με 110, παρέσυρε τη Ροστόκ και έκανε το 4X4 στο EuroCup!

Showtime για τον Άρη στη Γερμανία: Το τρομερό alley-oop κάρφωμα του Ρόμπινσον-Ερλ κόντρα στη Ροστόκ

Χάρελσον: «Πολύ καλά προπονημένος ο ΠΑΟΚ, με ταλαντούχο ρόστερ»

Εντυπωσιασμένοι στη Ροστόκ με την απόβαση των φίλων του Άρη: Πρώτο sold out στην ευρωπαϊκή ιστορία των «Λύκων»

Χουγκάζ: «Νιώθω την εμπιστοσύνη του προπονητή – Προσπαθώ να βρω τον καλό μου εαυτό»

Φόστερ: «Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.