Ως τελικό αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ την αποψινή αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική της Europa League (19:55, CosmoteSport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία πως οι Ολλανδοί ήρθαν στη Θεσσαλονίκη χωρίς δώδεκα ποδοσφαιριστές λόγω κορωνοϊού.

Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από δύο ισοπαλίες με Ομόνοια (1-1, εντός) και Γρανάδα (0-0, εκτός), με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να ψάχνει σήμερα την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση με την οποία θα κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «32».

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ουρουγουανός προπονητής θα διαφοροποιήσει το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ, Ντόουγκλας και Ελ Καντουρί. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Τζόλης και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σφιντέρσκι ως σέντερ φορ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Λύρατζης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ουαγκέ, Μπίσεσβαρ, Νινούα, Κούτσιας και Τσόλακ. Εκτός είναι ο Βιεϊρίνια και ο Μιχάι.

Οι Ολλανδοί θα ξεκινήσουν με τους Εμβογκό, Τόμας, Τεζέ, Μποσαλί, Μαξ, Γκέτσε, Ροζάριο, Σανγκαρέ, Ιχαταρέν, Ζάχαβι και Μάλεν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Οι οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα βρεθούν στη Μασσαλία

ΟΦΗ: Επιστολή-απάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου στην Bild για το υποτιμητικό «No name»!

Κωστούλας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ούτε εμείς το περιμέναμε - Θα παίξουμε όλα τα ματς στα ίσα»

Ο ΟΦΗ βάζει τσάρτερ για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Ρεν!

Σουργιάς: «Ο επόμενος στόχος του ΟΦΗ η πρόκριση στα playoffs - MVP η ομαδικότητα, κάθε παίκτης νιώθει πολύτιμος»

Τζώρτζογλου: «Όλη η Ευρώπη υποκλίνεται στον ΟΦΗ»

Ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 1ης αγωνιστικής του Europa League

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ονειρική πρεμιέρα του ΟΦΗ απέναντι στη Χόφενχαϊμ

Σκόρπισε με τεσσάρα τη Μαρσέιγ η Μπεσίκτας, πεντάρα η Γιουβέντους, ιστορική Τορένσε - Η βαθμολογία για Ολυμπιακό & ΟΦΗ

Κόντης: «Να είμαστε ταπεινοί - Ό,τι κάνεις, κάνε το με πάθος» - Τι είπε για τις συγκρίσεις με τον Γκέραρντ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.