Στις νίκες θέλει να επιστρέψει απόψε ο ΠΑΟΚ, ύστερα από την ήττα στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν την προηγούμενη Πέμπτη.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν στην Κύπρο την Ομόνοια και θέλουν να πάρουν τη μία από τις δύο νίκες που χρειάζονται για να περάσουν στην επόμενη φάση του Europa League (22:00, CosmoteSport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Με δύο… τρίποντα η ομάδα του Γκαρσία είναι κυρίαρχος και θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στην Ευρώπη, κάτι που είναι ο μεγάλος στόχος της.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ουρουγουανός τεχνικός δοκίμασε το 4-3-2-1 και το 4-3-3, με τα δύο σχήματα να είναι ανοικτά.

Αν ο ΠΑΟΚ παίξει με 4-3-2-1, τότε ο Σβαμπ και ο Ελ Καντουρί θα αγωνιστούν στα χαφ, με τους Τζόλη και Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα πλάγια και τον Μουργκ πίσω από τον Σφιντέρσκι. Στην άμυνα θα είναι οι Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλης, ενώ την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Οι Κύπριοι, από τη μεριά τους, αναμένεται να έχουν σημαντικές αλλαγές στην αρχική σύνθεσή τους και η πιθανότερη ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Φαμπιάνο, Χουμποτστάν, Λούφτνερ, Λανγκ, Κίκο, Σέχου, Κουσουλός, Τζιανής, Ασαντέ, Παπουλής και Ντούρις.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Άγγλος Πόουσουν, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπετς, Χάσιν και τέταρτο τον Μάντλεϊ επίσης από το Νησί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Να κάνουμε τα πράγματα πολύ καλά κόντρα στην Μπέτις, μπορούμε να τους κερδίσουμε»

Πελίστρι: «Να πετύχουμε κάτι μεγάλο στην Ευρώπη - Κλειδί να μείνουμε ζωντανοί για τη ρεβάνς»

Αθανασίου: «Πιο πιθανό το σχήμα με τρία στόπερ - Δύο οι προβληματισμοί του Μπενίτεθ για την 11άδα»

Η Νότιγχαμ έριξε στα... τάρταρα τις τιμές των εισιτηρίων μετά τα παράπονα των οπαδών!

Δεσύλλας: «Ζαρουρί και Πελίστρι για τη δεξιά πλευρά - Να χτυπήσει στην αντεπίθεση θέλει ο Παναθηναϊκός»

AS: «Ολυμπιακό Στάδιο, καταραμένο από έναν Ισπανό αρχιτέκτονα το οποίο ήταν έτοιμο να καταρρεύσει»

Europa League: Ιταλικός εμφύλιος και ματσάρα στη Γαλλία για τη φάση των «16»!

Παναθηναϊκός-Μπέτις: Ευρωπαϊκή πρόκληση κόντρα στους Ανδαλουσιανούς για το «τριφύλλι»

Δεσύλλας: «To πιθανότερο σχήμα του Παναθηναϊκού με Μπέτις - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για το μεγάλο ματς»

Πελεγκρίνι: «Nα δείξουμε απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός, που θέλουμε να φτάσουμε»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.