Σε ένα πραγματικό ντέρμπι με πολλές διακυμάνσεις, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό 9-8 με ανατροπή και πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό τουρνουά πόλο ανδρών του ΣΕΔΥ.

«Κλειστό» σε εξέλιξη το πρώτο μέρος, με τους «πράσινους» να προηγούνται 3-2. Ο «Δικέφαλος» παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο στην επίθεση στο τρίτο οκτάλεπτο και έφτασε στην ανατροπή. Ο Μιλάρντοβιτς ισοφάρισε 3-3 και ο Κόουπμαν έκανε το 4-3. Ο Παναθηναϊκός απάντησε για το 4-5, όμως ο ΠΑΟΚ έκανε το 6-5 με τους Χαραλαμπόπουλο και Καλάργυρο.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα και με 0-2 σερί έκανε την ανατροπή, 6-7, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Κόουπμαν σε 7-7. Στο τελευταίο δίλεπτο, ο Παναθηναϊκός αρχικά έκανε το 7-8, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Μιλάρντοβιτς σε 8-8, 22’’ πριν τη λήξη, έβγαλε την άμυνα και ο Καλάργυρος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 4-2, 3-3

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανιωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλάργυρος 2, Κεχαλάρης, Milardovic 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Koopman 3, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Καρατζάς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης 2, Ζερβουδάκης, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Σιαμάς Χ., Άντζιτς 1, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π. 2, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube