Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε στη Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες μέρες για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Ο νέος παίκτης του δικέφαλου του Βορρά είναι έτοιμος να μπει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας του, αφού όλα κύλησαν κανονικά και πέρασε με επιτυχία τα εργομετρικά το πρωί της Τετάρτης (23/8).

Μετά τον ερχομό του Χάρισον ολοκληρώθηκαν και επίσημα οι αφίξεις των παικτών της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

«Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ολοκληρώθηκε με την παρουσία του Andrew Harrison στο PAOK Sports Arena!

Ο Αμερικανός γκαρντ παρακολούθησε την προπόνηση, συναντήθηκε με τον πρόεδρο Θανάση Χατζόπουλο και τον προπονητή Φώτη Τακιανό και από την Τετάρτη θα συμμετέχει στο πρόγραμμα της ομάδας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.