Συνεχίζει στην ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ η Καλλιόπη Μιχαηλίδου. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την 22χρονη γκαρντ για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Καλλιόπη Μιχαηλίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα γκαρντ, γεννημένη το 2002 και με ύψος 183cm, συνεχίζει για δεύτερη σερί χρονιά στα ασπρόμαυρα.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Καλλιόπη Μιχαηλίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή, Άγγελο Αγγελίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πολύ δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε. Καλή σεζόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος ο Σεγκούρα από τον Προμηθέα

Πετρίδης: «Συνεχίζει να αδικεί τον εαυτό του ο Παναθηναϊκός, τεράστια η ευθύνη και των παικτών»

Πολυτιμότερος της αγωνιστικής ο Πίτερς

Παναθηναϊκός ΑΟ: «Κωμικοτραγικές πρακτικές του Ολυμπιακού, μάχη για να σκηνοθετηθεί ένα βίντεο με δήθεν επίθεση»

«Κάποιες φορές μπορεί να πέσουμε σε λακούβα, να εμπιστεύεστε τον οδηγό»: Το μήνυμα Γιαννακόπουλου με παλιές δηλώσεις

Εθνική Γυναικών: Άρχισε η προετοιμασία για τα προκριματικά-Νοκ άουτ η Καρλάφτη

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ζητά τιμωρία έδρας για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού!

Η μυθική ανατροπή και το game winner του Έντλερ-Ντέιβις: Τα highlights από τη νίκη του Ηρακλή επί του Παναθηναϊκού

Αταμάν: «Είμαστε στη χειρότερή μας κατάσταση - Στόχος αυτήν τη στιγμή τα playoffs, δεν μπορούμε να λέμε για Final Four»

Το ευρηματικό μπλουζάκι οπαδού του Ηρακλή με Χατζηπαναγή ως… Άγιο!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.