Παίκτης του ΠΑΟΚ παραμένει ο Τάσος Τσαμουρίδης. Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την Πέμπτη την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 28χρονο πίβοτ για την ομάδα χάντμπολ ανδρών για τον επόμενο χρόνο, ώστε να βοηθήσει το τμήμα να επανέλθει στους εγχώριους τίτλους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Τάσο Τσαμουρίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Ο Έλληνας πίβοτ, γεννημένος το 1995 και με ύψος 190cm, συνεχίζει για τρίτη συνεχή χρονιά στα "ασπρόμαυρα" κι έκτη συνολικά.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Τάσος Τσαμουρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Αρχικά, να πω ένα "ευχαριστώ" στη διοίκηση, αλλά και στον προπονητή, οι οποίοι δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Για την ομάδα, βλέπουμε πως γίνονται μεταγραφικές κινήσεις, ώστε να δυναμώσει.

Θεωρώ πως η ομάδα θα έχει καλύτερο πρόσωπο φέτος και θα είμαστε πιο κοντά στο διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Εύχομαι, πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους τους αθλητές, και να έχουμε μία καλή σεζόν. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.