Με τα γνωστά προβλήματα συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης με την Κηφισιά (20:00) για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Τάισον και Άντριγια Ζίβκοβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και πάλι, συνεπώς πέραν της δεδομένης απουσίας του Σέρβου, όλα δείχνουν πως δύσκολα θα είναι διαθέσιμος στο προσεχές παιχνίδι και ο Βραζιλιάνος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε με τους παίκτες του σήμερα στο κομμάτι της τακτικής. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, δούλεψαν με τον προπονητή στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία, μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Αθήνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Στα 4 εκατ. ευρώ η οψιόν για τον Μπανζά - Με Ντιέγκο Κόστα η 11άδα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη»

Live Streaming: Παναθηναϊκός-Κηφισιά

Γρηγορίου: «Πέναλτι στη φάση του Γκαρέ - Ο Μορόν κάνει προσπάθεια, γι' αυτό και αρχίζει να παίρνει χρόνο συμμετοχής»

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε την επιστροφή του Κορδόν

Τσανάκας: «Ασφαλής επιλογή ο Ιμανόλ σε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική διάδοχη κατάσταση»

Ίδια και απαράλλαχτη με ΠΑΟΚ η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κηφισιά

Ολυμπιακός: Πρώτη «ερυθρόλευκη» προπόνηση για τον Ιμανόλ Αλγουαθίλ

Μαρινάκης: «Ένας από τους καλύτερους που θα μπορούσαμε να φέρουμε ο Αλγουαθίλ» - Τι είπε για πρωτάθλημα και Europa

Μαρινάκης για Μεντιλίμπαρ: «Παραμένει μέλος της οικογένειάς μας - Η φιλία και η εκτίμηση μένουν για πάντα»

Σημαντική προσθήκη με τον μουντιαλικό Μπούρνιτς για τον Βόλο Elabet

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.