Περιθώρια για γιορτές δεν υπάρχουν στην Super League 1, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται εν μέσω εορτών αλλά και playoffs.

Και οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν Πάσχα με προπόνηση, καθώς συνεχίζεται η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική.

Ομάρ Ελ Καντουρί, Χοσέ Κρέσπο και Σίντζι Καγκάβα έκαναν θεραπεία, ενώ ο Άντριαν Περέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα επανένταξης. Το δε πρόγραμμα, στην Τούμπα, περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδι κατοχής σε υψηλή ένταση και οικογενειακό τουρνουά με τρεις ομάδες.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.