Ο ΠΑΟΚ αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (26/8) για τη Νορβηγία, εκεί όπου το βράδυ της Πέμπτης (27/8, 20:00) θα αντιμετωπίσει τη Μπραν στη ρεβάνς του 1-1 της Τούμπας, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στη League Phase του Conference League.

Η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» πέταξε με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό το Μπέργκεν, γνωρίζοντας πως πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της σεζόν. Μετά τον αποκλεισμό από την Άντερλεχτ στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League, το Conference League αποτελεί πλέον τη μοναδική ευρωπαϊκή διέξοδο για τους «ασπρόμαυρους».

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, καθώς η έφεση του ΠΑΟΚ στην UEFA για την τιμωρία του δεν έγινε δεκτή. Αντίθετα, επέστρεψε σε ευρωπαϊκό ταξίδι ο Τάχα Άλι, ο οποίος είχε μείνει εκτός το προηγούμενο διάστημα λόγω τραυματισμού στον ώμο.

Στο πλευρό της ομάδας βρίσκεται και σύσσωμη η διοίκηση. Στη Νορβηγία ταξίδεψαν ο CEO Αγησίλαος Τουμαζάτος, η Α' αντιπρόεδρος Μαρία Γκοντσαρόβα, ο Β' αντιπρόεδρος Άγγελος Αναστασιάδης και το μέλος του Δ.Σ. Μάριος Τσάκας. Παρόντες είναι επίσης ο αθλητικός διευθυντής Λέο Μάτος και ο τεχνικός διευθυντής Αντρέ Βιεϊρίνια.

Το απόγευμα της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Αλέσιο Λίσι και του Χρήστου Ζαφείρη στο Brann Stadion, πριν από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της μεγάλης ρεβάνς.











ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Καϊράτ Αλμάτι

Το Conference League θυμήθηκε το «αριστούργημα» του Μαρίν κόντρα στη Σάμσουνσπορ!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!