Πολλά μπορούν να ειπωθούν για την εικόνα και τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ στο 4-4 με τον Βόλο, ωστόσο είναι σαφές ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος που οι Θεσσαλονικείς παρουσίασαν μεγάλα αμυντικά κενά.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δεχτεί ήδη επτά γκολ σε έξι αγωνιστικές, ενώ και στην Ευρώπη έχει κρατήσει το μηδέν στα τρία από τα έξι ματς που έχει δώσει - κυρίως απέναντι σε πιο αδύναμους αντιπάλους, όπως η Μποέμιανς και η Λίνκολν.

Όπως αναφέρει δε η Live Sport, στα τέσσερα από τα έξι ματς πρωταθλήματος, οι Κυπελλούχοι επέτρεψαν στους αντιπάλους τους διψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών. Μόνο ο ΠΑΣ Γιάννινα (4) και η ΑΕΚ (9) είχαν μονοψήφια νούμερα, με τους Ηπειρώτες βέβαια να παίρνουν όπως και να 'χει τη νίκη με 1-0!

Το... ρεκόρ το έχει ο Παναιτωλικός, που είχε δημιουργήσει 14 ευκαιρίες αλλά είχε ηττηθεί τελικά με 2-1 από τους Θεσσαλονικείς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελ Κααμπί: Ο πιο «γρήγορος» σκόρερ του Ολυμπιακού που έφτασε τα 75 γκολ

Έγραψε ιστορία ο Γιακουμάκης στο ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης και έσπασε επτάχρονη «ξηρασία» για τους ασπρόμαυρους

Ιστορική επίδοση από Λεβαδειακό: Πρώτη ομάδα της περιφέρειας με κορυφαία επίθεση στον πρώτο γύρο

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός: Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι, με φόρα από το Αγρίνιο οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ: Ισοφάρισε ήδη το ρεκόρ ασίστ του ο Ρότα-Επίδοση… Πόνσε ο Γιόβιτς

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Νίκολιτς: «Ίσως χρησιμοποιώ τον Λιούμπιτσιτς περισσότερο στα άκρα - Η Σαμσουνσπόρ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος»

Μουκουντί: «Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο - Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ ξανά στα 200 παιχνίδια με την ΑΕΚ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις νίκες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και την απώλεια του Παναθηναϊκού

Βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική η πρώτη εκτίμηση για Γκατσίνοβιτς!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.