Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ όσον αφορά την υπόθεση του Γιώργου Γιακουμάκη, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν για την περίπτωση του διεθνούς επιθετικού.

Παρά τα όποια εμπόδια έχουν παρουσιαστεί, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο εκτιμούν πως η συμφωνία με την Κρους Ασούλ θα κλείσει με δανεισμό για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς, η οποία θα φτάνει τα 4,5 εκατ. ευρώ και δεν θα είναι υποχρεωτική για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Σύμμαχος στην προσπάθεια των Θεσσαλονικέων είναι και ο παίκτης, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και πληροφορίες τον θέλουν να έχει επικοινωνήσει με τους συμπαίκτες τους από την Εθνική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ, επίσης, θέλει να κλείσει άμεσα η υπόθεση Γιακουμάκη, ώστε να δηλωθεί και στη λίστα της UEFA για τις επόμενες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αν δεν υπάρξουν εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ώρα (δύο μέρες πριν τον αγώνα) πριν από την Βόλφσμπεργκερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το αύριο του Ατρόμητου μαζί με το σήμερα»: Με την... αύρα της πρώτης ομάδας η κοπή πίτας των Ακαδημιών

Προπονήθηκε ο Πιρόλα - Έτοιμος για Λεβερκούζεν, ίσως και αποστολή στη Λιβαδειά!

Ηλιόπουλος: «Θα σας πω ενδεικτικά 30 ντροπές στο ελληνικό ποδόσφαιρο» - Αναλυτικά η απολογία του στην ΕΠΟ

Ηλιόπουλος: «Την άλλη φορά που θα είμαι εγκαλούμενος θα μιλήσουμε και για τους άλλους Γιαννάκηδες»!

Οργή Ηλιόπουλου: «Αδιανόητο να λένε ότι έφτυσα τον Μεντιλίμπαρ - Έχω κάνει μήνυση, ντροπή»!

Απολογία Ηλιόπουλου: «Η ντροπή είναι παντού στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ο Μάκελι είχε αυτοπροταθεί, είναι σκάνδαλο»!

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση που θα έχει ο ΠΑΟΚ»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός εδώ και τρεις μήνες δεν έχει μαζί το βασικό του δίδυμο στα στόπερ»

Σταματέλος: «Να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη ο Μεντιλίμπαρ - Βλέπει Λεβερκούζεν ο Πιρόλα»

Χάρης Δούκας: «Το γήπεδο του Παναθηναϊκού προχωρά με βάση τα χρονοδιαγράμματα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.