Πρόβλημα με τον Σίντκλεϊ έχει προκύψει για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι ενοχλήσεις του Βραζιλιάνου μπακ δεν του επέτρεψαν ούτε την Πέμπτη να προπονηθεί κανονικά.

Ακολούθησε και πάλι λοιπόν ατομικό πρόγραμμα (όπως συνέβη και με τον Κρέσπο) και η συμμετοχή στο ματς με τον Βόλο θεωρείται αμφίβολη.

Κατά τ’ άλλα, ο «δικέφαλος του Βορρά» συνέχισε την προετοιμασία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος με το βάρος να πέφτει στην τακτική, ενώ η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (11:00) στη Νέα Μεσημβρία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Tσακίρης: «Δουλεύει σωστά και παραμένει ταπεινή η ΑΕΚ - Πρέπει να μείνει στην... τσίτα»

Τσορμπατζόγλου: «Φθίνει ο ΠΑΟΚ - Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα»

Ο κόσμος εκτός γηπέδου, οι αγκαλιές Ηλιούπουλου και το… πάρτι με το 4-0 της ΑΕΚ!

Το ποστάρισμα του Σάντσες για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ και το σχόλιο του Πινέδα

Στο… ψυγείο διαιτητής και βοηθός του ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Οπαδός της ΑΕΚ ακρωτηριάστηκε από φωτοβολίδα στους πανηγυρισμούς έξω απ’ το γήπεδό της

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και συνθέτει το παζλ της επιτυχίας με τα όσα πετυχαίνει»

Νικολακόπουλος: «Τα μεγάλα ''διπλά'' του Ολυμπιακού του Μεντιλίμπαρ και ο... οδηγός Ρόμα»!

«Έχει πάρει φωτιά στην Ελλάδα, οδηγεί την ΑΕΚ στην κορυφή»: Ύμνοι στη Ρουμανία για Μαρίν!

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει στα χέρια του την κατάσταση για να αποφύγει την ποδοσφαιρική καταστροφή»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.