Στο παρκέ έκαναν… Καθαρή Δευτέρα στον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Άρη, που είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο (20/3, 20:00).

Ο Άρης Λυκογιάννης έχει έναν λόγο για να ανησυχεί και αυτός είναι ο Έλστον Τέρνερ. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ δεν προπονήθηκε, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και την Τρίτη (16/3) θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Από ‘κει και πέρα, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί αύριο με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ ο Μπέβερλι!

Θρίαμβος για τον Αθηναϊκό κόντρα στον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής!

Τα highlights από την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι

Ολυμπιακός: Ρεκόρ καριέρας με 16 ασίστ ο Γουόκαπ - Ξεπέρασε τον Σλούκα!

Μπαρτζώκας για το επεισόδιο με φίλο του Περιστερίου: «Με έβρισε χυδαία, μου προκάλεσε αηδία πως είχε παιδάκια δίπλα του»

Μπαρτζώκας: «Μας κινητοποίησε η κακή εμφάνιση στη Βαρκελώνη, ο Γουόκαπ είναι η επιτομή του playmaker»

Stoiximan GBL: Δέκα με… τόνο ο Ολυμπιακός - Αναλυτικά η βαθμολογία

Ξαναβρήκε τον καλό του εαυτό και πέρασε με επιβλητική νίκη από το Περιστέρι ο Ολυμπιακός!

«Δάγκωσε» το Περιστέρι ο Ολυμπιακός στο τρίτο δεκάλεπτο με εντυπωσιακό επί μέρους 32-9!

Επεισόδιο με Μπαρτζώκα στο Περιστέρι: Κάποιος τον έβρισε και ο Έλληνας τεχνικός τού απάντησε!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.