Δύο ημέρες μετά την απώλεια του FIBA Europe Cup, η επιστροφή του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» και σε πρόγραμμα προπονήσεων δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Τα συναισθήματα από το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης είναι ακόμη έντονα, όπως έντονη είναι και η επιθυμία να ολοκληρώσει ο «δικέφαλος του βορρά» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν, με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που απομένουν στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων», η οποία ξεκίνησε σήμερα (25/04), στρέφεται πλέον αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι της Κυριακής (27/04, στις 16:45), απέναντι στην ΑΕΚ Betssson, που θα κρίνει και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση των playoffs της Stoiximan GBL (και έκτο συνολικά στη φετινή σεζόν). Με τη σειρά να είναι στο 1-1, ο νικητής μπαίνει στην τετράδα των playoffs και ο ηττημένος συνεχίζει με τους αγώνες κατάταξης.

Επιστρέφοντας σήμερα στην PAOK Sports Arena, ο Μάσιμο Καντσελιέρι έδωσε έμφαση στην τακτική και το ίδιο αναμένεται να κάνει και στην αυριανή (26/04) προπόνηση της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ, μετά την ολοκλήρωσης της σημερινής προπόνησης αναχώρησε για την Αθήνα και στη διάθεση του Ιταλού προπονητή για τον αγώνα της Κυριακής θα είναι όλοι οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΑΕ Μαρούσι: «Τι ΦΟΒΑΤΑΙ ο κ. Λιόλιος και απειλεί ότι θα μηνύσει τη διοίκηση της ομάδας μας;»

Το βίντεο για το δεύτερο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Χρόνια πολλά στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου»

Σάκοτα: «Είχαμε ανάγκη τη νίκη και την πήραμε, έπαιξε με άγχος ο Πανιώνιος»

Μάρκοβιτς: «Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, όμως πρέπει να πιστεύουμε όσο υπάρχει μία μικρή ελπίδα»

Τα highlights από το διπλό της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου

Τα σενάρια παραμονής στη Stoiximan GBL: Με την πλάτη στον τοίχο ο Πανιώνιος, κρατάει την τύχη στα χέρια του το Μαρούσι!

Η ΑΕΚ άλωσε τη Γλυφάδα και έσπρωξε στον «γκρεμό» τον Πανιώνιο

Μιλουτίνοφ: «Δεν νιώθω κάποια πίεση, το σημαντικότερο είναι να είμαστε για τις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις»

Παπανικολάου: «Δεν μπορώ εγώ να μετρήσω την προσφορά μου σε έναν σύλλογο που μου έχει δώσει τα πάντα από μικρό παιδί»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.