Με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την δύσκολη αποστολή κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Ισπανία, στο φινάλε της League Phase του UEFA Europa League.

Οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» δούλεψαν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο γήπεδο πάνω στον τομέα της τακτικής μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ έγινε και πρακτική εφαρμογή σε οικογενειακό δίτερμα.

Οι Ντέγιαν Λόβρεν και Αντρίγια Ζίβκοβιτς συνέχισαν με θεραπεία, ενώ ο Ομάρ Κόλεϊ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Την Τετάρτη (29/01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 το πρωί στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Το μεσημέρι η αποστολή θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Ισπανία και στις 20:45 ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου και εκπροσώπου των «ασπρόμαυρων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Είναι τελικός το είπαν Μπενίτεθ και παίκτες - Μπακασέτας με Ρενάτο δυνατά για 11άδα»

Θέλτα-ΠΑΟΚ: Ψάχνει την υπέρβαση στο Βίγκο ο «δικέφαλος του βορρά»

Βικτόρια Πλζεν – Παναθηναϊκός: Με οδηγό την αντίδραση το «τριφύλλι» στον… τελικό

Βρίσκουν κατόχους τα εισιτήρια για τη φάση των «16» σε Europa και Conference League!

Προπονητής Βικτόρια Πλζεν: «Τιμή να παίζω απέναντι στον Μπενίτεθ - Θ' αντιμετωπίσουμε σωστά τον Τετέι»

Το sport-fm.gr στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τη ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν

«Πιθανότατα με τριάδα ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα και οι θέσεις που παίζονται»: Το ρεπορτάζ Δεσύλλα από την Τσεχία

Απρόοπτο και με Μύθου στον ΠΑΟΚ πριν τη ρεβάνς με τη Θέλτα!

Μπενίτεθ: «Όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν τα ευρωπαϊκά ματς για τον Παναθηναϊκό - Θα κάνουμε τα πάντα για πρόκριση»

Λουτσέσκου: «Ήρθαμε να παλέψουμε, ο Ντέλιας μου είπε “θα περάσουμε”»!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.