Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στα playoffs με νίκη 3-2 επί της ΑΕΚ στην OPAP Arena, όμως η συνέχεια είναι εξίσου σημαντική και δύσκολη στη «μάχη» για τη δεύτερη θέση. Επόμενη «αποστολή» για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο «δικέφαλος του βορρά» επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Τρίτης (01.04) και υπό βροχή, ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στους διαφαινόμενους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης σε γυμναστήριο και πισίνα. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και στο τέλος έπαιξαν οικογενειακό διπλό υψηλής έντασης.

Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Γιόνι Ότο συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Τέλος, ο Ντέγιαν Λόβρεν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη (02.04) στις 10:30.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

Παναιτωλικός: «Έφυγε» η μητέρα του προέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Μπελεβώνη

Με Πελίστρι - Σφιντέρσκι, αλλά χωρίς Πάντοβιτς η προπόνηση του Παναθηναϊκού

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.