Στον ΠΑΟΚ θέλουν ο αρχηγός τους να είναι παρών στη ρεβάνς με την Μπραν την προσεχή Πέμπτη για τα Playoffs των προκριματικών του Conference League και αποφάσισαν να κάνουν την προσπάθεια ώστε ο captain της ομάδας να είναι διαθέσιμος για τον Λίσι.
Ο «δικέφαλος του βορρά» θα κάνει έφεση στην ποινή που επέβαλε η UEFA στον Σέρβο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές μετά την αποβολή του στο δεύτερο παιχνίδι με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο, στα προκριματικά του Europa League.
Με τη ρεβάνς απέναντι στην Μπραν, στην τελευταία ευκαιρία του ΠΑΟΚ για ευρωπαϊκά παιχνίδια τον φετινό χειμώνα και με το σκορ στο 1-1 από την Τούμπα, το κλαμπ της Θεσσαλονίκης εναντιώνεται στην ετυμηγορία της UEFA και ζητά άμεση απάντηση ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης.