Στο στόχαστρο της Ρέιντζερς έχει μπει ο Αντόνιο Τσόλακ!

Μάλιστα, οι Σκωτσέζοι -και φιναλίστ του περσινού Europa League- έχουν κάνει ήδη μια πρώτη επαφή με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού, ο οποίος, θυμίζουμε, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Μέχρι στιγμής, πάντως, έχουν γίνει κάποιες φιλολογικές συζητήσεις, αλλά οι δύο πλευρές είναι μακριά, τουλάχιστον προς το παρόν, από κάποια συμφωνία. Η Ρέιντζερς, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, θα πρέπει να ανεβάσει την οικονομική της προσφορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το Transfermarkt, η χρηματιστηριακή αξία του Τσόλακ είναι στα 3 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, προχωράει κανονικά η μεταγραφή του Γιάννη Κάργα. Απομένουν κάποιες επαφές, προκειμένου το θέμα να προχωρήσει άμεσα και ο 27χρονος στόπερ να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Όσο για τον Κάλεντ Νάρεϊ, εκφράζεται αισιοδοξία ότι και στη συγκεκριμένη περίπτωση θα υπάρξει θετική εξέλιξη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»

ΑΕΚ: Τα στιγμιότυπα από το 2-0 της Κ19 με Παναιτωλικό

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.