Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του τη μεγάλη νίκη με 3-2 στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού και έχει στρέψει την προσοχή στο παιχνίδι με τη Λαμία στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (01/04), ο Μπάμπα Ράχμαν τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ κανονικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα οι Γιόνι και Κεντζιόρα, που έγιναν αναγκαστική αλλαγή κόντρα στους «πράσινους». Μοναδικός απών ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, που συνέχισε με θεραπεία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια υψηλής έντασης σε μικρούς χώρους.

Επόμενη προπόνηση για τους Θεσσαλονικείς την Τρίτη (02/04) στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εάν η Μπεσίκτας δεν κάνει την έκπληξη με Ζιντάν τότε προχωρά σε Λουτσέσκου»

Δέλλας για Μαστροκώστα: «Θα σε θρηνώ πάντα και θα μας γιορτάζω κάθε τέτοια μέρα»

«Η ΑΕΚ θα προτείνει επέκταση συμβολαίου στον Νίκολιτς μέχρι το 2028»

Νίλσεν για Νίστρουπ: «Μπορεί να γίνει Θεός στον Παναθηναϊκό αν πετύχει»

Σαββόπουλος: «Διαχρονικός στόχος του Άρη ο Φούντας, αλλά… - Καμία επαφή με Σιώπη, θέλει πέντε 11αδάτες μεταγραφές»

Τσορμπατζόγλου: «Δημιουργείται μια ανασφάλεια στον ΠΑΟΚ – Θα αποκτηθεί αθλητικός διευθυντής»

Κετσετζόγλου: «Έχει διάθεση ο Ηλιόπουλος να ικανοποιήσει τα μεταγραφικά ‘’θέλω’’ - Υπάρχει ενδιαφέρον για τρεις της ΑΕΚ»

Σταματέλος: «Ο Ουνάι Λόπεθ μπορεί να φτιάξει παιχνίδι από τον άξονα που ο Ολυμπιακός δεν το είχε»

Δεσύλλας: «Τελευταίο βήμα η οικοδομική άδεια του Ερασιτέχνη για να έρθει σε πορεία όλο το έργο στον Βοτανικό»

Άρης: Στην τελική ευθεία οι πρώτες μεταγραφές

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.