Χωρίς… ανάσα συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» άφησε ήδη πίσω του το ντέρμπι της Κυριακής (1/5) με την ΑΕΚ (1-1) κι άρχισε την προετοιμασία του για το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Τετάρτη (4/5) στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League 1.

Πέρα από τη δεδομένη κούραση, ο ΠΑΟΚ έχει να διαχειριστεί και πολλά προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Δευτέρας (2/5) οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χάρης Τσιγγάρας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Αντρέ Βιεϊρίνια, Λέο Ζαμπά και Ντόουγκλας Αουγκούστο έκαναν θεραπείες.

Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό τιμ σε διάφορα θέματα τακτικής, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη.

Η προετοιμασία των Θεσσαλονικιών για το ντέρμπι με τους «ερυθρολεύκους» θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τρίτης (3/5, 18:00) με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.