Βρήκε τον εκλεκτό για την κορυφή της επίθεσή του ο ΠΑΟΚ!

Όπως μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κάνει δικό του τον Σιμόν Μπανζά, 30χρονου σέντερ φορ από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει την Αλ Τζαζίρα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2028, για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Ο Μπανζά εντάχθηκε στην Αλ Τζαζίρα τον Σεπτέμβριο του 2025, «μετρώντας» έκτοτε 26 εμφανίσεις με 11 γκολ και 1 ασίστ, ενώ αγωνίστηκε και με την εθνική ομάδα της χώρας του στο φετινό Μουντιάλ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γαλλία και τη Λανς, ενώ έκανε γνωστό το όνομά του στον ποδοσφαιρικό κόσμο αγωνιζόμενος στην Πορτογαλία, αρχικά με τη Φαμαλικάο και στη συνέχεια με την Μπράγκα, στην οποία η Αλ Τζαζίρα κατέβαλε 8,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Με την Μπράγκα είχε συνολικά 37 γκολ σε 90 εμφανίσεις, ενώ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2024-25 είχε 22 γκολ σε 37 παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε με την Τράμπζονσπορ.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.