Αναλυτικά

Το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Ελληνικός Σύλλογος Συνδρόμου Down με την αρωγή του ΠΑΟΚ είναι πως είμαστε όλοι ίσοι κι επομένως έχουμε τα ίδια δικαιώματα. Στη ζωή, στην εργασία, στην ευτυχία ακόμα και στον πόνο.

Το απόγευμα της Παρασκευής (24.03) τα παιδιά από το Σύλλογο Συνδρόμου Down μαζί με δύο άλλα παιδιά, τον Δημήτρη Πέλκα και τον Γιάννη Μυστακίδη βρέθηκαν σε κατάστημα εστίασης στο κέντρο της πόλης προκειμένου να εργαστούν και να εξυπηρετήσουν τους πελάτες. Ήταν άλλος ένας τρόπος να δείξουν πως η Τρισωμία 21 δεν είναι ικανή να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες τους.

Το PAOK TV και ο φακός του paokfc.gr ήταν εκεί για να καταγράψουν τις στιγμές και να περάσουν το μήνυμα σε όλο τον κόσμο. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο και τις εικόνες, σταθείτε κι εσείς δίπλα σ’ αυτούς τους ανθρώπους που μας χρειάζονται και συμβάλλετε με το δικό σας τρόπο στην κοινωνική ένταξή τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.