Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το ρεπορτάζ από το χθεσινό (16/07) φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ που είχε… κανονική ένταση επίσημου αγώνα.

Από το ξεκίνημα, τόνισε ο ρεπόρτερ, το νεύρο και η ένταση κυριάρχησαν, με αποκορύφωμα τον έντονο διάλογο ανάμεσα στους δύο προπονητές στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Παρά την ένταση, το ματς λειτούργησε ως ένα πολύτιμο τεστ χαρακτήρα και ετοιμότητας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, Μπαλντέ και Μύθου ήταν οι δύο που ξεχώρισαν. Ο Μπαλντέ έχει ήδη ενθουσιάσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που βλέπει στο πρόσωπό του έναν παίκτη με ένταση, ταχύτητα και προοπτική πρώτης ομάδας. Ο Μύθου, με την ωριμότητα και την επιθετική του αντίληψη, έχει βάλει φρένο στις μεταγραφικές κινήσεις για τρίτο επιθετικό. Από την άλλη, ωστόσο, η αγωνία για τον πρώτο επιθετικό μεγαλώνει! Εξαιρετικός, δε, όπως υπογράμμισε ο Τσορμπατζόγλου, ήταν και ο στόπερ Μπαταούλας.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ και όσα είπε για το θέμα Μπακαμπού στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χριστοφιλέας: «Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε - Έχουμε καλή ομάδα και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο»

Αναστασίου: «Ο Παναιτωλικός είναι οικογένεια, το νιώθεις στο γήπεδο και τα αποδυτήρια»

Παναιτωλικός με σπασμένα φρένα, πήρε εκδίκηση από την Καλαμάτα και έκανε το 2Χ2!

Η γκολάρα του Νανού και η απάντηση του Γκονσάλες: Τα highlights από την ισοπαλία ανάμεσα σε Βόλο και Ηρακλή

Εκτός ο Μάνσο στην Κηφισιά για ΑΕΚ

Τσακίρης: «Πιθανό ο Νίκολιτς να αλλάξει κάποιο σέντερ μπακ - Παναιτωλικός και ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρονται για τον Σαχαμπό»

Τσανάκας: «Με αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Asteras AKTOR - Οι δύο θέσεις για τις επόμενες μεταγραφές»

Μπράτσος: «Η μία ομάδα προσπαθούσε να παίξει και η άλλη να καταστρέψει - Δύο χαμένοι βαθμοί για εμάς»

Έξαλλος ο Ματσάρι: «Ο διαιτητής μας κατέστρεψε, έδειξε ότι ήθελε με το ζόρι να μην νικήσουμε»!

Μόνο ο Δεληγιαννίδης εκτός για Ολυμπιακό στον Asteras AKTOR

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.