Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, περιγράφοντας μια πρώτη μέρα γεμάτη αλλαγές, νέα πρόσωπα και ξεκάθαρα μηνύματα. Ο Αλέσιο Λίσι παρουσιάστηκε επίσημα στα αποδυτήρια, με την κυρία Γκοντσάρεβα να συστήνει στους παίκτες το νέο οργανόγραμμα: Τον διευθύνοντα σύμβουλο Αγησίλαο Τουμαζάτο, τον αθλητικό διευθυντή Λέο Μάτος και φυσικά τον νέο προπονητή.

Ο Τσορμπατζόγλου αποκάλυψε ότι ο Μάτος είχε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή Λίσι, καθώς χειρίστηκε τις συνεντεύξεις και τις επαφές με τους υποψήφιους τεχνικούς, καταλήγοντας στον 40χρονο Ιταλό μέσα από συγκεκριμένα στοιχεία που τον έπεισαν. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε ένα καλοκαίρι με πίεση και πολλές ανάγκες στο ρόστερ: Άμεση ενίσχυση στα στόπερ με τους Ελουστόντο και Χατζηδιάκο στο προσκήνιο, προτεραιότητα στον αριστερό εξτρέμ και ανοιχτή αναζήτηση χαφ, με τον Σάνταμαρία στη λίστα.

Στις Ακαδημίες, ο Ελ Καντουρί αναμένεται να αναλάβει την Κ17, ενώ αρκετοί νεαροί συμμετείχαν ήδη στην πρώτη προπόνηση. Η αποστολή αναχωρεί τη Δευτέρα για Ολλανδία, όπου θα ενσωματωθούν και οι διεθνείς.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Γκερέιρο που απασχολεί και τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αντέδρασε όπως έπρεπε στην επίθεση που γινόταν εις βάρος της μετά τον Βόλο»

Τσανάκας: «Η δύσκολη εξίσωση με τον Γκονζαλες ενόψει ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Την είχε ανάγκη αυτή τη διακοπή ο Παναθηναϊκός – Οι επιστροφές που περιμένει ο Νίστρουπ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανόν 2-3 μήνες έξω Άλι και Παβλένκα – Σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση του Τσιφτσή»

Νίκολιτς για Γιόβιτς: «Χρειαζόταν ένα περιβάλλον στο οποίο θα ένιωθε εμπιστοσύνη και αγάπη»

Νίκολιτς για Βίντα: «Αποδέχτηκε τον νέο του ρόλο - Τον χαρακτηρίζουν η νοοτροπία του και η μαχητικότητά του»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέος τα είπε, γιατί ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος»

Χριστογεώργος: «Μοναδικό αυτό που βιώνουμε, δεν μπορούσα να το φανταστώ κάτι τόσο μεγάλο»

Επέστρεψε στην Τούμπα ο Σβαμπ: «Γειά σου ΠΑΟΚάρα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.