Στην τακτική ήταν αφιερωμένη η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη (13/7) εν όψει του πρώτου φιλικού του επί ολλανδικού εδάφους, κόντρα στην Αϊντχόφεν την Τετάρτη (14/7, 21:00) στο «Philips Stadion».

O τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά», Ρασβάν Λουτσέσκου, εξηγούσε στους παίκτες του το πώς θέλει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο ανάλογα με τις καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν, ενώ στο δεύτερο γήπεδο ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών έκανε εξάσκηση στην αντιμετώπιση κι εκμετάλλευση των στατικών φάσεων.

Να σημειωθεί ότι ο Βιεϊρίνια, εάν και συνέχισε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, την Τετάρτη (14/7) αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Από εκεί και πέρα, οι Ίνγκασον και Αουγκούστο παρέμειναν στο ξενοδοχείο για θεραπεία κι αποκατάσταση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα γκολ από Πιρόλα-Γιαζίτσι και οι υπόλοιπες φάσεις από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό η πρωτιά θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια της ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Οι ιδιαιτερότητες του ματς με τον ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό - Ερωτηματικό στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Δεν ανταποκρίθηκε κανένα χαφ στο ''10''»

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.