Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Πάτρα για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League κι ο Φώτης Τακιανός έδωσε έμφαση στην τακτική στην προπόνηση της Πέμπτης στην Πυλαία.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Νέιτ Ρένφρο να συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας, σε αντίθεση με τον Χρήστο Σαλούστρο που έμεινε ξανά εκτός προγράμματος.

Η προπόνηση της ημέρας ολοκληρώθηκε με ευχές και τούρτα για τον μάνατζερ της ομάδας, Μιχάλη Γιαννακίδη, που είχε τα γενέθλιά του.

Το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» θα συνεχιστεί την Παρασκευή με μία μεσημεριανή προπόνηση στην Πυλαία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οριστική αναβολή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μετά τη δολοφονία του 20χρονου...

Εθνική Γυναικών: Για το 2Χ2 στο Ιβανώφειο κόντρα σε Βόρεια Μακεδονία και Δανία

Ζήτησε αναβολή του ντέρμπι με τον Άρη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά τη δολοφονία στην Καλαμαριά

Μουράτος: «Nα αφήσουμε πίσω τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ»

Stoiximan GBL: Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής-Ποιοι σφυρίζουν ΠΑΟ-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Άρης

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.