Να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του θέλει ο Μάικλ Κρμέντσικ όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στο Βέλγιο, με τον ίδιο να θεωρεί πως είναι η ευκαιρία που αναζητά για να το πετύχει ο ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα η επιθυμία του Τσέχου επιθετικού είναι να παραμείνει στον Δικέφαλο του Βορρά με τον ίδιο να κάνει την… επιθυμία του αυτή γνωστή στη διοίκηση της Μπριζ.

Στη συνέχεια των ρεπορτάζ αυτών, αναφέρεται πως η Μπριζ δεν υπολογίζει τον Τσέχο για τη νέα σεζόν, έχοντας μάλιστα την πρόθεση να μην ζητήσει ένα ποσό το οποίο θα είναι «απαγορευτικό» για την ελληνική ομάδα για να τον αγοράσει.

Ουσιαστικά, με τα δεδομένα αυτά η παραμονή ή όχι στον ΠΑΟΚ του Τσέχου είναι καθαρά θέμα του Δικεφάλου του Βορρά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γεωργάτος για Άντζα: «Ευγνώμων που τον γνώρισα-Ξέραμε το θέμα του, δεν ήθελε να τον δούμε έτσι…»

Αντωνιάδης: «Η Λεωφόρος είναι η Ακρόπολη του ελληνικού αθλητισμού»

Καραγκούνης: «Έχω ζήσει Μεάτσα και Ντα Λουζ, αλλά η ενέργεια της Λεωφόρου είναι ό,τι καλύτερο»

Αλαφούζος για Βοτανικό: «Με διαφορά το πιο όμορφο γήπεδο της Αθήνας-Θα έχει κάτι που δεν μπορεί να αντιγράψει κανείς»

Τσανάκας: «Οι τέσσερις περιπτώσεις που περιμένουν εξελίξεις στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Αυτοί είναι οι υπό παραχώρηση παίκτες της ΑΕΚ - Σημαντικό αυτό που έκανε ο Γιόβιτς»

«Τον καθάρισε μέσα σε επτά μήνες, από στεναχώρια το έπαθε»: Συγκλονίζει η μητέρα του Παρασκευά Άντζα

Γιόβιτς: «Δεν μπορούσα να παίξω χωρίς ενέσεις τους τελευταίους τρεις μήνες - Ο No1 παράγοντας για τον τίτλο ο Νίκολιτς»

Λουτσέσκου: «Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ας κλείσει αυτό το θέμα»

Δεσύλλας: «Εποχή Νίστρουπ και επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.