Ο Δήμος Θεσσαλονίκης βράβευσε την Πέμπτη την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ για τη συμμετοχή του στον φετινό τελικό του FIBA Europe Cup κόντρα στην Μπιλμπάο.

«Μας δώσατε μεγάλη χαρά. Σίγουρα, θα θέλαμε όλοι να είχε κατακτήσει ο ΠΑΟΚ και το Κύπελλο, αλλά από μόνη της η συμμετοχή στον τελικό είναι μια μεγάλη διάκριση», είπε αρχικά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιους Αγελούδης, κι απευθυνόμενος προς τον Μάσιμο Καντσελιέρι τόνισε: «Κόουτς ευχαριστούμε που είστε εδώ και σας παρακαλώ την επόμενη φορά φέρτε μας και το Κύπελλο».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο, ο κ.Αγγελούδης είπε: «Πρόεδρε, με την παρουσία σου και τους χαμηλούς τόνους έχεις δείξει πως πρέπει να είναι ο παράγοντας. Θέλουμε τέτοιους ανθρώπους στον αθλητισμό».

Από την πλευρά του ο κ. Χατζόπουλος τόνισε πως: «Ήταν μια χρονιά εκπληκτική για την ομάδα μας και, σίγουρα, θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη. Θέλω, με την ευκαιρία, να πω ένα τεράστιο ‘ευχαριστώ’ στον κόσμο που μας στήριξε και μας στηρίζει κι ελπίζω να στηρίξει και την προσπάθεια της επόμενης χρονιάς» και προανήγγειλε ότι από την επόμενη εβδομάδα θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2025-26.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσέφερε στον κ. Αγγελούδη την επίσημη ευρωπαϊκή εμφάνιση της ομάδας, με τις υπογραφές όλων των παικτών, αλλά και μία ασπρόμαυρη μπάλα μπάσκετ, ενώ το μέλος του ΔΣ και μεγάλος χορηγός της ομάδας, Αντώνης Τσαλόπουλος, προανήγγειλε την παρουσία της λέξης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας από την επόμενη περίοδο.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης βράβευσε με τιμητικές πλακέτες τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, τον αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Τριλυράκη και τον κ. Τσαλόπουλο, ενώ σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τα μέλη του επιτελείου δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σάκοτα: «Είχαμε ανάγκη τη νίκη και την πήραμε, έπαιξε με άγχος ο Πανιώνιος»

Μάρκοβιτς: «Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, όμως πρέπει να πιστεύουμε όσο υπάρχει μία μικρή ελπίδα»

Τα highlights από το διπλό της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου

Τα σενάρια παραμονής στη Stoiximan GBL: Με την πλάτη στον τοίχο ο Πανιώνιος, κρατάει την τύχη στα χέρια του το Μαρούσι!

Η ΑΕΚ άλωσε τη Γλυφάδα και έσπρωξε στον «γκρεμό» τον Πανιώνιο

Μιλουτίνοφ: «Δεν νιώθω κάποια πίεση, το σημαντικότερο είναι να είμαστε για τις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις»

Παπανικολάου: «Δεν μπορώ εγώ να μετρήσω την προσφορά μου σε έναν σύλλογο που μου έχει δώσει τα πάντα από μικρό παιδί»

Μπαρτζώκας: «Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, πρέπει να παραμείνουμε υγιείς, συγκεντρωμένοι και επαγγελματίες»

Το double-double του Μιλουτίνοφ και οι έξι διψήφιοι: Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη

Μίλιτσιτς: «Θέλω να γίνουμε μια ομάδα νικήτρια - Να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω στα playoffs»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.