«Ζεστό» παραμένει το ενδιαφέρον της Ζάλτσμπουργκ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από δημοσιεύματα στο εξωτερικό, η αυστριακή ομάδα έχει κάνει επίσημη κρούση στον ΠΑΟΚ για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, προσφέροντας 8,5 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά» ξεκαθαρίστηκε πως δεν συζητούν χαμηλές προσφορές και η όποια κουβέντα μπορεί να ξεκινήσει σε μία βάση που ξεκινά από τα 15 εκατ. ευρώ.

Εν τω μεταξύ, δεν έχουν βάση τα σενάρια περί συμφωνίας του διεθνούς άσου με τους Αυστριακούς, αφού και ο ίδιος θα έμπαινε σε μία τέτοια διαδικασία, μόνο αν είχε πάρει το «πράσινο φως» από τον ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να βιαστεί στις μεταγραφές, ωστόσο οι Νίκολιτς-Ριμπάλτα κινούνται ταχύτατα»

Νικολακόπουλος: «Έχει πάρει φωτιά το email της ΠΑΕ Ολυμπιακός»

Το «παρών» στο Ιωνικό Κέντρο έδωσε ο Μάριος Ηλιόπουλος

Παγκάκης: «Ο Παναθηναϊκός στοχεύει σε δύο κινήσεις μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας»

Κετσετζόγλου: «Δύσκολα μεταγραφή ως τις 15/6, αλλά πιθανώς και δύο μέσα στο μήνα-Αισιοδοξία για Γιόβιτς»

Σταματέλος: «Μόνο αν ο Γιαννούλης χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού θα ξεκινήσουν ξανά οι επαφές»

Δεσύλλας: «Απόφαση Νίστρουπ η αποχώρηση Μπακασέτα από τον Παναθηναϊκό – Το βάρος στην απόκτηση χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα δείχνουν διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου - Έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης»

Αστέρας ΑKTOR: Ο Μίτροβιτς πάει Βοϊβοντίνα

Κρίσιμες ώρες για Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ: Επιμένει πως δεν θέλει να φύγει, πιέζει η Αλ Σαντ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.