Πέρασαν 64 χρόνια από την ημέρα που η Τούμπα άνοιξε τις πόρτες της για πρώτη φορά.

Τα εγκαίνια του ιστορικού γηπέδου του ΠΑΟΚ έγιναν στις 6 Σεπτεμβρίου του 1959 και στον πρώτο φιλικό αγώνα που ακολούθησε, ο «δικέφαλος του βορρά» νίκησε με 1-0 την ΑΕΚ.

Ήταν η αρχή, ήταν η ημέρα που γράφτηκε ιστορία, για να ακολουθήσουν πολλές μεγάλες βραδιές για την ομάδα του ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του.

Την εν λόγω επέτειο θυμήθηκε όπως ήταν αναμενόμενο η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, που έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

«64 χρόνια γεμάτα πάθος, στιγμές, αναμνήσεις, συναισθήματα! This is Toumba!», ανέφερε και τη συνόδευσε με μια φωτογραφία του γηπέδου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν τον Αντράντε»

Τσανάκας: «Μοιάζει το ντέρμπι της Τούμπας με της Λεωφόρου - Τα μεταγραφικά σενάρια»

Κετσετζόγλου: «Να τελειώσει τη δουλειά και να πάρει τον τίτλο η ΑΕΚ - Διαθέσιμοι οι Γιόβιτς και Μάνταλος στη Λεωφόρο»

Σε τρεις φάσεις η διάθεση των διαρκείας για τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό - Η προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

ΠΑΟΚ: Σύμβουλος του Σαββίδη ο Παπαμιμίκος - Παραθέτει συνέντευξη Τύπου στις 13:30

Παντελίδης: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ηρακλή»

Δεσύλλας: «Ντέρμπι αντίδρασης κόντρα στην ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό - Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το μέλλον»

Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟΚ: Τα λένε Σαββίδης και Λουτσέσκου!

Κούλης Αποστολίδης στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ»: «Γιατί τόσοι τραυματισμοί στον ΠΑΟΚ;»

Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου - Ο πόνος δεν περνάει, χάσαμε από τον φόβο της αποτυχίας»!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.