Τα τελευταία από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.
Αρχικά ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του βορρά» αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα λέγοντας ότι δεν έχει συνηθίσει να πηγαίνει σε ματς προερχόμενος από δύο διαδοχικές ήττες.
Στη συνέχεια τόνισε ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, πρόκειται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδας και στάθηκε στην περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια ο οποίος θα μείνει εκτός ενδεκάδας μετά από αρκετούς μήνες, με τον Τάισον να είναι ο βασικός υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει.
Τέλος, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ παρά την κακή ψυχολογική του κατάσταση δεν θα «παρατήσει» τα επόμενα παιχνίδια, ενώ τόνισε ότι όποια και αν είναι θέση στην οποία θα τερματίσει θα αποτελέσει κέρδος ενόψει της επόμενης σεζόν.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα: