Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει και του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου αναφέρθηκε στις δηλώσεις των Γκαγκάτση και Κυριάκου, ενώ στην συνέχεια μίλησε και για το νέο γήπεδο της ομάδας:

«Δεν αισθάνονται βέβαιοι στον ΠΑΟΚ ότι μπορούν να συνεργαστούν με την συγκεκριμένη πολιτική κατάσταση, υπάρχει αναμονή για μετά τις εκλογές για να ανοίξουν το θέμα του γηπέδου».

Για τα αγωνιστικά ανέφερε: «Υπάρχουν τρία θέματα. Μια καλή είδηση, μια κακή και μια αναμονή. Οι εξετάσεις του Νάσμπεργκ είναι καθαρές και θα αποφασίσει ο Λουτσέσκου αν θα παίξει στον τελικό. Ο Ολιβέιρα είναι εκτός τελικού, θα είναι έκπληξη αν θα παίξει. Είναι μια κακή απουσία. Όσο για τον Ελ Καντουρί είναι 50-50, καθώς έχει πρόβλημα στη μέση.

Ο Πέλκας κάνει δικό του πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ, σε φιλικό περιβάλλον, μπορεί να λέει κάτι για το μέλλον αλλά το κασέ του είναι πολύ ακριβό, αμείβεται με επταψήφιο νούμερο. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί».


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: «Έγκαιρη προσέλευση στο Πανθεσσαλικό για το καλό όλων» - Ανοίγουν στις 15:00 οι θύρες

Στασινόπουλος για Λιόλιο: «Ο στόχος να φύγει από το μπάσκετ επετεύχθη – Το έγκλημα θα τιμωρηθεί, προτείνω Γιαννάκη»

Αθανασίου: «Μεγάλο το δέσιμο του κόσμου με τον Παναθηναϊκό-Δύσκολο το ματς στον Βόλο»

Βόλος: «Ο Λούνα εξοφλήθηκε πλήρως - Το έγγραφο που το αποδεικνύει» (pic)

Τσακίρης: «Πρέπει να βρει ισορροπία μεταξύ εντός και εκτός έδρας η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει μάθει να παίζει με απουσίες ο ΠΑΟΚ - Δεν νομίζω με δύο φορ, τα δεδομένα για την 11άδα»

Νικολακόπουλος: «Θα έχει μεγάλο κέρδος ο Ολυμπιακός την άλλη Κυριακή, αν κάνει καλά σήμερα τη δουλειά του…»

Πένια: «Πολύ θετική η εμπειρία στον Παναθηναϊκό-Αισθητή παντού η αντιπαλότητα με Ολυμπιακό»

Stoiximan Super League: Κυριακή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική

Στο «μικροσκόπιο» της Ρόμα ο Πιρόλα - Τον υπολογίζει και ο Μαντσίνι

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.